Великденско предложение

Великденски отсъпки за Octavia
Ново

Отстъпки от 14% до 20% за Selection и Vision

и 10% за всички останали модели

Винаги ще очаквате с нетърпение следващото си пътуване, защото Octavia ще ви донесе комфорта и сигурността, която заслужавате. Блгагодарение на безупречното съчетание на характеристики като: динамично окачване на шасито, избор на три нива на шофиране, богата гама от двигатели и 9 въздушни възглавници, Оctavia ще ви гарантира спокойно пътуване, независимо от избраната дестинация. А за удобството на цялото ви семейство, винаги можете да разчитате на инфо-развлекателните системи на борда на автомобила, ненадминатото обширно пространство на задни седалки /пред коленете и над главите/, както и на хитрите ни simply clever екстри.

Само до 25 април, най-продаваните модели от гамата на Octavia, с ниво на оборудване Selection и Vision, са с отстъпки до 14% при избор на бензинов двигател и с отстъпки до 20% при избор на дизелов двигател. За всички останали модели, отстъпките са до 10%.

Посочените промоционални условия важат както при избор на наличен автомобил, така и при поръчка. На склад ви очакват над 200 перфектно подбрани модели Octavia, които можете да разгледате в приложението ни за автомобили на склад.

Специалното предложение е валидно до 25 април 2019 г.

Изображенията са илюстративни и е възможно да включват допълнително оборудване, което е опционално и не е включено в цената на посочения модел.

Отстъпките важат както при избор на наличен автомобил, така и при закупуване на модел с доставка.

 

Над 200 налични автомобила Octavia ви очакват на склад

Разгледайте перфектно подбраните ни налични автомобили, и изберете своята Octavia, с Великденски отстъпки.

ОБОРУДВАНЕ И ОПЦИОНАЛНИ ЕКСТРИ НА OCTAVIA

Вижте най-актуалните ни специални предложения