Празниците продължават със специални условия за Fаbia и Rapid

 

Неустоими цени за ŠKODA Fabia и ŠKODA Rapid Spaceback

Празничното настроение няма край с нашите неустоими оферти за ŠKODA Fabia Selection и ŠKODA Rapid Spaceback Fresh!

 

SKODA FABIA Selection на цена от 19 960 лв с ДДС

 

ŠKODA FABIA - създадена да впечатлява!
 
Фaбия е свеж, динамичен градски автомобил с всички отличителни характеристики  на бранда ŠKODA. Fabiа e практична, удобна и много функционална, особено при движение в натоварения градски трафик. Освен практичността си, моделът се отличава и със страхотен дизайн, богат избор от двигатели и изключително функционален интериор. Оборудвана и с най-съвременни технологии, като Start-Stop система, сензори за паркиране и асистиращи системи за безопасност, FABIA ще бъде ваш верен приятел в градския трафик и при по-далечни пътувания!
 
 
А сега, ограничено количество автомобили на склад Fabia Selection е и перфектно оборудвана с климатроник, Bluetooth, мултифункционален кожен волан и радиоапарат с цветен 5" тъч-скрийн дисплей на специална цена от 19 960 лв с ДДС!
 
Научете повече за Fabia тук.
 
Вижте ценовите листи тук.
 
 
 

ŠKODA RAPID Spaceback на цена от 22 800 лв с ДДС

Новата ŠKODA RAPID - Единственото, което можете да очаквате е...всичко!
 

Новата ŠKODA RAPID е автомобил, на който трудно се поставят етикети. Въпреки че на пръв поглед изглежда като стилен модел от компактния сегмент, обновен с новия кристален дизайн на ŠKODA, само един поглед отвътре е достатъчен, за да ви накара да го усетите като по-висок клас автомобил. С най-съвременните си системи за свързаност и безопасност, високите технологии работят скрити от очите,

за да осигурят по-комфортно и безпроблемно пътуване. Каквито и да са били очакванията ви до сега, време е те да

станат още по-големи!

 
 
А сега, новата ŠKODA RAPID Spaceback Fresh е и на неустоима цена от 22 800 лв с ДДС!
Rapid Spaceback ще ви впечатли със спортния си дух, което не бива да ви заблуждава, защото в никакъв случай не за сметка на практичността и функционалността. Rapid Spaceback ще бъде ваш верен спътник в ежедневието и в приключенията!
 
Научете повече за Rapid Spacenback тук.
 
Вижте ценовите листи тук.