Шкода Фабия

По случай 25 годишния юбилей на Еуратек, Фабия е със специални отстъпки до 2 500 лв. за оборудване Comfort и до 1 800 лв за Selection и Edition, допълнително подарък Автокаско за първата година или подарък газова уредба за MPI двигатели! 

 

Новата Шкода Рапид Спейсбек

По случай 25 годишния юбилей на Еуратек, новата Шкода РАПИД Спейсбек е с отстъпки до 4 600 лв за оборудване Edition, 4 300 лв - за Selection и 3 900 лв - за Fresh и допълнителен подарък Автокаско за първата година.

 

Цени Рапид Спейсбек

Шкода Рапид

По случай 25 годишния юбилей на Еуратек, Новата Шкода Рапид вече е тук със специални отстъпки до 4 600 лв за оборудване Edition, 4 300 лв -  за Selection, 3 900 лв - за Fresh и допълнителен подарък Автокаско за първата година!

 

 

Цени Рапид

 

 

Шкода Октавия

По случай 25 годишния юбилей на Еуратек, новата Шкода Октавия е със специална отстъпка в размерa на ДДС за оборудване Vision Selection и 10% отстъпка за всички останали модели.

 

 

Ценова листа Octavia

Ценова листа Octavia Combi

 

 

Шкода Супърб

По случай 25 годишния юбилей на Еуратек, Супърб е със специална отстъпкa в размера на ДДС за моделите L&K, Edition, Business и 10% отстъпка за всички останали модели

 

5 години гаранция


 

Цени Супърб

Цени Супърб Комби

 

 

Шкода Ситигоу

По случай 25 годишния юбилей на Еуратек, Ситигоу е със специални отстъпки до 1 600 лв! 


5 години гаранция!
 

Цени Ситигоу

Шкода Кодиак

По случай 25 годишния юбилей на Еурате, Шкода Кодиак е с подарък Автокаско за първата година!

 

Цени Кодиак