Тествайте най-актуалните модели на ŠKODA

Тествайте ŠKODA пред Mall Burgas Plaza на 23 и 24 март

Тествайте ŠKODA пред Mall Burgas Plaza на 23 и 24 март

18. 3. 2019

Kodiaq, Karoq, Octavia и Superb ще Ви очакват за тест.

На 23 и 24 март, ŠKODA ще ви очаква за градски тест драйв на паркинга на Mall Burgas Plaza! Заповядайте, за да изживеем заедно два страхотни ŠKODA дни!

На разположение за тест драйв ще бъдат нашите най-актуални модели: най-продаваната ŠKODA - ОCTAVIA, флагманът SUPERB със задвижаване 4x4 и автоматична трансмисия DSG и двата кросоувъра KODIAQ със задвижване 4x4 и автоматична трансмисия DSG и KAROQ със задвижване 4х4!

Ще имате възможност да изпробвате сами високите технологии при асистиращите системи и системите за сигурност и да се впуснете в приключение със задвижването 4х4! И всичко това, докато се наслаждавате на безкомпромисен комфорт и сигурност на борда.

 

Очакваме ви на 23 и 24 март, от 11:00 до 17:00 ч на паркинга на Mall Burgas Plaza. Записване за тест драйв на място!

За повече информация:

ŠKODA Център Бургас

гр. Бургас, ул. "Индустриална" №47

Мобилен: + 359 56 827 383, +359 56 827 37

email: burgas@skoda-auto.bg

 

Модели за тест драйв

Octavia Combi Selection

OCTAVIA

Най-продаваният модел на ŠKODA - OCTAVIA ще Ви очарова с практичността, функционалността и комфорта си.

Разнообразието от двигатели и оборудване могат да отговорят на всяка нужда.

Още
superb business

SUPERB

Флагманът SUPERB ще ви предложи много повече от забележителен дизайн - безкомпромисният комфорт и обширното вътрешно пространство, присъщи за всяка ŠKODA също ще ви впечатлят. На борда ще откриете най-модерни системи за безопасност и онлайн свързаност, а мощните двигатели и задвижването 4х4 ще ви отведат където пожелаете.

Още

KODIAQ

Първият SUV модел от ŠKODA предлага висока функционалност с практичния си интериор и възможност за 7-местна конфигурация, високи технологии и системи за сигурност и безопасност, както и безупречно поведение на пътя, благодарение на задвижването 4х4, което ще имате възможност да тествате!

Още

KAROQ

Компактният ни кросоувър KAROQ отстъпва на по-големия си брат KODIAQ само по размери. Практичен и функционален, KAROQ ще ви предложи същото високо ниво на технологии на борда и под капака, а и за първи път под предните врати, прожекция на логото ŠKODA ще ви посрещне с добре дошли. Тествайте KAROQ със задвижване 4х4!

Още

Актуални новини

Всички новини