Тествайте най-актуалните модели на ŠKODA

Тествайте ŠKODA в сърцето на Пловдив!

Тествайте ŠKODA в сърцето на Пловдив!

18. 3. 2019

Kodiaq, Karoq, Octavia и Superb ще Ви очакват за тест.

На 22 март, обновеният ŠKODA център Пловдив на бул. "Васил Априлов" 93 отваря вартите си за всички, които желаят да се запознаят с най-новото от ŠKODA и да тестват нашите автомобили.

На разположение за тест драйв ще бъдат нашите най-актуални модели: практичната и функционална FABIA, най-продаваната ŠKODA - ОCTAVIA, флагманът SUPERB и двата кросоувъра KODIAQ и KAROQ

Ще имате възможност да изпробвате сами високите технологии при асистиращите системи, системите за сигурност и възможностите за онлайн свързаност, докато се наслаждавате на безкомпромисен комфорт и сигурност на борда! И всичко това - в сърцето на красивия Пловдив, съвсем близо до Вас!

 

Очакваме ви на 22 март, от 09:00 до 18:00 ч в ŠKODA център Пловдив, бул. "Васил Априлов" 93

За повече информация и записване за тест драйв:

ŠKODA Център Пловдив,

гр. Пловдив, бул. "Васил Априлов" 93

Мобилен:+359 897 901 026

email: plovdiv@skoda-auto.bg

 

Модели за тест драйв

Octavia Combi Selection

OCTAVIA

Най-продаваният модел на ŠKODA - OCTAVIA ще Ви очарова с практичността, функционалността и комфорта си.

Разнообразието от двигатели и оборудване могат да отговорят на всяка нужда.

Още
superb business

SUPERB

Флагманът SUPERB ще ви предложи много повече от забележителен дизайн - безкомпромисният комфорт и обширното вътрешно пространство, присъщи за всяка ŠKODA също ще ви впечатлят. На борда ще откриете най-модерни системи за безопасност и онлайн свързаност, а мощните двигатели и възможността за задвижване 4х4 ще ви отведат където пожелаете.

Още

KODIAQ

Първият SUV модел от ŠKODA предлага висока функционалност с практичния си интериор и възможност за 7-местна конфигурация, високи технологии и системи за сигурност и безопасност, както и безупречно поведение на пътя, благодарение на задвижването 4х4, което ще имате възможност да тествате!

Още

KAROQ

Компактният ни кросоувър KAROQ отстъпва на по-големия си брат KODIAQ само по размери. Практичен и функционален, KAROQ ще ви предложи същото високо ниво на технологии на борда и под капака, а и за първи път под предните врати, прожекция на логото ŠKODA ще ви посрещне с добре дошли. Тествайте KAROQ със задвижване 4х4!

Още

Актуални новини

Всички новини