Тест драйв 4х4

Тествайте новия KAROQ и гамата 4х4 модели на ŠKODA в София, Шкода център Надежда

Тествайте новия KAROQ и гамата 4х4 модели на ŠKODA в София, Шкода център Надежда

4. 12. 2017

Тази събота 9ти декември, Шкода Център София, кв. Надежда отваря врати за всички желаещи да тестват изяло новата ŠKODA​ KAROQ

Тази събота 9ти декември, Шкода Център София, кв. Надежда отваря врати за всички желаещи да тестват изяло новата ŠKODA​ KAROQ - компактния 4х4 кросоувър и останалите 4х4 модели в гамата на ŠKODA.

Запознайте се с изцяло новия KAROQ - комапктен кросоувър с характер, който ще ви предложи: full Led предни светлини, обширен и многофункционален интериор с VarioFlex задни седалки​, ​офроуд режим и задвижване 4х4, както и богато многообразие от бензинови и дизелови двигатели с механична или автоматична трансмисия.

Освен най-новото попълнение в гамата ни, ще можете да тествате и останалите ни 4х4 модела: Kodiaq, Superb, Octavia и Octavia Scout.

Доведете и вашите деца, за да тествате заедно комфорта и функционалността на моделите ни. За малките фенове, сме подготвили и специален кът за забаления с аниматор, и Коледно ателие, където всеки ще може да измайстори своя коледна картичка. Ще има специални игри с нашите снежанки, рисуване с боички и много други.

Заповядайте в събота, от 10:00 до 17:00 в Шкода Център София, кв. Надежда на ул. Хан Кубрат №27!

Записване за тест драйв на място!

Очакваме ви!​

Актуални новини

Всички новини