ŠKODA SCALA

СМЕЛОСТТА ТЕ ВОДИ НАПРЕД

Напълно новата ŠKODA SCALA ще бъде Вашата скала, дори когато целият Ви живот се променя около Вас. Нейната многоликост и обширен интериор я правят забележителна, но и практична, тъй като ще Ви помага да се справяте с всички предизвикателства на ежедневието. Освен всичко това, ще се влюбите в стилния ѝ дизайн, най-съвременни възможности за свързаност и безкомпромисна сигурност. SCALA ще Ви превърне в собственик на висококачествен и модерен автомобил, който ще ви предложи много повече от красив външен вид.

Името SCALA произлиза от латинската дума за "стълби" или "стълба" и символизира дизайна, представянето, и като цяло, следващата стъпка в развитието на компактния сегмент в гамата на ŠKODA. 

МНОГО ФУНКЦИОНАЛНА, НО И МНОГО КРАСИВА

ŠKODA SCALA е първият произведен модел от следващия етап в развитието на дизайнерския език на ŠKODA. Тя е вдъхновена от концептуалната VISION RS, вземайки от нея спортния, но и функционален дизайн, допълващ се с изваяни форми, но и динамични детайли.


ВЕРЕН ПАРТНЬОР В ЕЖЕДНЕВНИТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Практичната SCALA с широкия си набор функционалности и емблематичните Simply Clever решения ще Ви се стори като истинска благодат, когато предприемете със емейството или приятелите си по-дълги пътувания, или просто се наслаждавате на уюта ѝ с любимия човек.

ЕДНА КРАЧКА ПРЕД ВСИЧКО, КОЕТО СЕ ИЗПРЕЧВА НА ПЪТЯ ВИ

Съвременните технологии и възможности за свързаност Ви осигуряват армия от помощници, които ще направят ежедневието Ви много по-лесно.КОЙ ЦВЯТ Ѝ ОТИВА НАЙ-МНОГО?

Разберете сами: изберете любимия си цвят, джанти и интериор, които отговарят най-точно на предпочитанията Ви.