Новата ŠKODA SUPERB SPORTLINE

Изживейте SUPERB

Дизайнерите на ŠKODA са съзадали ŠKODA SUPERB SPORTLINE с неустоим дизайн. SportLine версията не може никога да бъде сбъркана, благодарение на черните елементи в дизайна и поразителните алуминиеви джанти.
Отличителен дизайн на задната част

Черният заден дифузьор подчертава забележителния дизайн и създава ефектен контраст с хоризонталният хромиран елемент.

Екстериор

Погледнат отдалече, автомобилът приковава погледи със своите балансирани пропорции и динамични линии. Отблизо, отчетливите отсечени линии и уникалните за модела детайли подчертават спортния характер на модела. За едно нещо можете да бъдете сигурни - ŠKODA SUPERB SPORTLINE няма да ви остави безразлични.

Наелектризираща среща
Мощната предна част на SportLine блести със своята черна радиаторна решетка и черните предни фарове за мъгла.
Изчистени, прецизни линии

Чиста геометрия, завладяващи повърхности, изваяни форми, прецизност и елегантни линии правят  дизайна на този модел отличителен. Заигравката между изпъкнали и вдлъбнати повърхности е завладяваща с чистите си линии и  прецизни радиуси.

Динамичен силует
Страничният изглед на ŠKODA SUPERB SPORTLINE се подсилва от затъмнените стъкла на задните врати (SunSet). В допълнение, всички странични прозорци са с черна рамка около стъклата. Страничните огледала са черни, както и защитните странични лайстни на четирите врати
Водещи технологии
ŠKODA SUPERB SPORTLINE идва със спортна технология. По-ниските спортни окачвания са част от стандартното оборудване, което прави SportLine версията с 15 мм по-ниска от "нормалния" SUPERB COMBI.

Заявете своя тест драйв

*
*
*
*
LED вътрешно осветление

Ефектите на вътрешното осветление се настройват спрямо статуса на автомобила, така че да осигурят желаното осветяване. Елементите на оптичните влакна обграждат таблото за управление и преминават към вратите. Те осветяват много добре и дръжките на вратите, седалките и мястото за краката. LED вътрешното осветление на новата ŠKODA SUPERB SPORTLINE е част от стандартното оборудване.

 Атлетичната версията на ŠKODA SUPERB COMBI впечатлява със спортния си интериор, инженерни постижения и голям избор в оборудването.


 

Вие решавате дали да изберете динамично шофиране и смяна на скоростите, чрез перата на волана или просто да се отпуснете и да се насладите на максималния комфорт, който ŠKODA SUPERB  SPORTLINE предлага

Алуминиевите джанти са това, което прави автомобила

С алуминиевите джанти 18" в блестящия, платинен дизайн Zenith (задни), динамичният дух на автомобила наистина изпъква. Алуминиевите джанти 19" в ексклузивния нов дизайн Vega са налични като допълнително оборудване.

 

Черно купе

Интериорът на новата ŠKODA SUPERB SPORTLINE впечатлява с динамичен дизайн. Отличителният спортен дизайн е с черни елементи, включително линията на покрива, спортния волан, тапицерията на спортните седалки, страничните панели и таблото.

Спортен волан с три спици

ŠKODA SUPERB SPORTLINE се управлява с отличителен спортен волан с три спици с вградени пера за смяна на предавките за скоростна кутия DSG. Воланът от черна кожа е със сребристи декоративни шевове.

Стъпка навътре

SUPERB SPORTLINE носи ефектния и практичен дух на марката ŠKODA. Декоративните защитни лайстни предпазват тази външна зона дори от минимални надрасквания, като в същото време допринася за неповторимостта на автомобила. Предните лайстни са с изписано името на модела - SUPERB.

 

Монитор, следящ показателите

Мониторът, следящ показателите на SUPERB SPORTLINE е специална екстра, която ви позволява да се наслдите на спортния дух на автомобила максимално. На дисплея на инфоразвлекателната система, мониторът за следене на показателите показва актуални данни за температурата на маслото, земното ускорение и температурата на охлаждащата течност.

Персонализиране и режим на шофиране Select

Режима за персонализиране дава възможност на водачите да "извикат" своите персонални настройки веднага, щом автомобила бъде активиран. Той разпознава водача по използвания ключ и активира неговите персонални настройки веднага, на база на съответния профил, който е създаден. Персонализирането е с възможност за три отделни ключа (три персонализирани профила), като част от режима Select.

 

​The Dynamic Family

ŠKODA offers a wide range of models aimed at drivers with a sporty attitude to driving who are looking for a dynamic design. Besides the RS models and RS 230, there are also Monte Carlo versions in the other ŠKODA model ranges.