Проектираният с прецизност дизайн е модерен и неподвластен на времето. Още...
Прецизност до последния детайл Външният вид на ŠKODA OCTAVIA е изпипан до последния детайл. Всъщност, тези детайли са директна препратка към Бохемския кристал и традиционното чешко стъкларско изкуство на езика на съвременния дизайн.

Балансираните пропорции, острите ръбове, начинът, по който светлина и сянка си взаимодействат - всичко това придава естествена красота и впечатляваща външност на автомобила.

Четирите "очи" и отчетлива радиаторна решетка несъмнено са емблематични за марката ŠKODA, като не оставят никакво съмнение, че това е Octavia.  ​


Всеки има собствена представа за това какво е да пътуваш комфортно. За някои това означава волан с подгряване. Още...
Пълен комфорт
Просторният интериор и удобните седалки са задължителни за приятното пътуване. ŠKODA OCTAVIA предлага много начини пътуването да се превърне в още по-голямо удоволствие. Освен електрическото регулиране на предните седалки и адаптивните амортисьори, които позволяват три варианта на окачване на автомобила - Comfort, Sport и Normal, друг пример е подгряването на волана, за което ще сте благодарни през зимата.  

Повече за Комфорт​
ŠKODA OCTAVIA може да събере на практика всичко, което трябва да пренесете. Още...
Място за всичко, което трябва да превозите
Когато кажем "огромно пространство", ŠKODA OCTAVIA е първото, което идва на ум. Не са много автомобилите в компактния сегмент, които предлагат по-голяма дължина на интериора и повече пространство за краката отзад. Има и обширно пространство над главата както отпред, така и отзад!

Имате на разположение цели 590 литра пространство за Вашия багаж, което може да се увеличи до 1,580 литра, когато задните седалки се сгънат. А ако оборудвате своята OCTAVIA със сгъваема облегалка за седалката на пътника отпред, вътре може да се превозват и предмети с дължина до 2.9 метра.

​​

За всички онези, които не могат без своя мобилен телефон, приложения и онлайн услуги, на разположение са ŠKODA Connect и множество други възможности за връзка. Още...
Бъдете в крак с времето, бъдете свързани
ŠKODA OCTAVIA предлага най-новите начини за свързване на Вашия смартфон и автомобила.​

ŠKODA Connect създава удобство, благодарение на мигновената свързаност между Вас и Вашия автомобил. С Infotainment Online навигационната Ви система е винаги актуализирана и Ви позволява да стигнете сигурно, навреме и ефективно до Вашата дестинация. Пакетът Care Connect Ви осигурява отдалечен достъп до Вашия автомобил; с неговите Проактивни услуги можете да повикате пътна помощ винаги, когато имате нужда, и те също така включват функцията Спешно повикване, която е неразделна част от ŠKODA Connect.​ 

SmartLink+ осигурява елегантно свързване между автомобил и смартфон, като поддържа интерфейсите Apple CarPlay, Android Auto, Mirrorlink™ и SmartGate.


Повече за Свързаност​
Изберете подходящото задвижване Още...
Двигатели и скоростни кутии
Модерните системи за задвижване на ŠKODA OCTAVIA предлагат удоволствието от динамичното шофиране, запазвайки ниски нива на разход на гориво и вредни емисии. 

Гамата от девет двигателя за ŠKODA OCTAVIA, опцията за задвижване на всички колела и изборът между ръчна или автоматична скоростна кутия, предоставят на клиентите голям избор при съставянето на идеалната комбинация за техните нужди.

Повече за Технологиите​​
Система за следене на заобикалящата среда Front Assist със защита за пешеходците, Система за наблюдение на мъртвата зона и други асистиращи системи Ви помагат да шофирате по-безопасно. Още...
Асистиращи системи за повече комфорт и безопасност
OCTAVIA притежава внушителен брой асистиращи системи, които правят пътуването по-безопасно и по-удобно. Някои от тях ще Ви помогнат да забележите пешеходец, пресичащ пътя Ви, докато други служат като очи за обратно виждане; можете да разчитате на тях както на магистралата, така и в града... Казано кратко и ясно - OCTAVIA прави вашето всекидневно шофиране възможно най-удобно и безопасно.  

Открийте красотата на новата OCTAVIA

Order your test drive

*
*
*
*