Новата ŠKODA Fabia Combi - Представяне

Виж един необикновен автомобил...

​​​Дай свобода на въображението си, открий дизайнера в себе си и създай свое произведение на изкуството. Ние ти даваме всичко, от което се нуждаеш за това. Във Визуализатора избери цвят на купето, който най-добре приляга на твоя стил. Използвай ColourConcept, за да направиш своя автомобил изключителен. Избери лети джанти, които изразяват твоите идеи. Завърти автомобила на 360 градуса и виж от кой ъгъл изглежда най-добре. След това седни в него, интериорът те очаква, за да развихриш фантазиите си. А сега може да конфигурираш своя собствен автомобил...


 Explore the New Fabia in a full-screen mode

Докоснете небето благодарение на панорамния покрив. Още...
Дизайн Животът е прекрасен. Благодарение на панорамния стъклен покрив в новата ШКОДА Фабия комби, вие няма да пропуснете нито един важен момент. От сега нататък, просто се настанете удобно, облегнете се назад и се насладете на небесната шир. 
Седни и се настани удобно! Фабия комби предлага достатъчно пространство за вас и вашите мечти. Още...
​Пространство
Новата ШКОДА Фабия комби предлага много пространство за пътниците и багажа им. Купето е по-дълго и по-широко, и има повече място на височина за шофьора и пътника отпред. 

Багажникът е най-големият в сегмента. И въпреки това, размерите на ШКОДА Фабия комби означават, че автомобилът е останал компактен и удобен за ежедневния трафик.

Малките неща, които правят голямо впечатление. Още...
Simply Clever
Накъдето и да погледнете, ще откриете удобни местенца за съхранение на предмети, включително практични отделения и изобретателни държачи. Джобовете от мрежи, отстрани на предните седалки, са подходящи за съхранение на дребни предмети.  

Много нови и мощни, в същото време и икономични двигатели ще отговорят на вашите потребности. Още...
Двигатели
​​Фабията комби идва с нова генерация бензинови и дизелови двигатели, които съчетават удоволствието от шофирането с грижата за околната среда. Тези новаторски агрегати носят мощност между 55 и 81 kW.
Новаторските технологии превръщат автомобила в смартфон на колела. Още...
Свързаност
MirrorLink™ може да се използва за огледална работа с приложения за смарт телефони върху екрана на радио Bolero, създавайки различни нови възможности, включително навигация и онлайн аудио услуги.

SmartGate е още една полезна иновация. Тя изобразява, запазва и проследява чрез специално приложение за смарт телефони, данни от информационната система на автомобила.
По отношение на безопасността, новата ШКОДА Фабия комби не прави компромиси. Моделът е оборудван с технологии от най-висок клас. Още...
Асистенти за безопасност
​ШКОДА Фабия комби е с ясно изразена позиция по отношение безопасността на пътуващите и на пешеходците. Като резултат от това, на борда на автомобила ще откриете системи за безопасност, които обикновено се поставят в автомобили от по-висок клас.

Автомобилите Фабия са снабдени с подобрено електронно регулиране на диференциала XDS+, което позволява плавно и сигурно преминаване през завои.

Автоматичният спирачен асистент е още един ангел пазител в автомобила. Той наблюдава какво се случва пред автомобила и алармира за опасностти. Може да активира спирачките сам и по този начин да смекчи последиците от евентуален инцидент или дори да го предотврати.

Ограничителят на скоростта при Фабия комби е система за безопасност, която за пръв път се вгражда в модел на ШКОДА. Както подсказва името, ограничителят на скоростта не позволява на шофьора да управлява с по-висока от предварително зададената скорост.

Изключително практична

​​​

Въпреки компактните си размери, новата ШКОДА Фабия комби предлага, достатъчно място за петима пътници и техния багаж. Багажното отделение със своя капацитет от 530 литра е най-голямото в този сегмент. При сгънати задни седалки, обемът на багажника нараства до 1,395 литра.

Новият емоционално зареден дизайн на ШКОДА Фабия комби допълва отлично нейната изключителна функционалност. Комби версията на модела впечатлява с елементи от дизайнерската концепция VisionC, динамични пропорции и модерен, свеж дизайнерски език.

The car’s silhouette appears as if made from one piece. An effect created by a crisp tornado line and the so-called wing line marking the side of the car as well as the slim pillars, the interplay of light and shade, the gently rearward sloping roof line and the completely new, attractive range of wheels.​

Погледната отзад ШКОДА Фабия комби впечатлява с изчистени и прецизно очертани контури. Задните светлини, в типичната за ШКОДА „С“ форма, са допълнително акцентирани от черна ивица по периферията на задните светлини. При проектирането им дизайнерите за пореден път са били вдъхновени от прочутия Чешки кристал, който придават отличителен облик на автомобила​.

Фабия Комби Факти
Вдъхновяващ дизайн
гориво 0 l/100km
Багажник 530 l / 1395 l
CO2 0 g/km