НОВАТА ŠKODA RAPID SPACEBACKМожете да разчитате на пълна сигурност с новия RAPID SPACEBACK. Още...
Сигурността е на първо място

Разчитайте на RAPID SPACEBACK - той винаги ще ви защити, дори и в екстремни ситуации.

 

Стандартното оборудване включва широка гама от системи за сигурност като ESC (Electronic Stability Control) включително  ABS (Anti-lock Braking System) и шест въздушни възглавници.


Въздушните възглавници над главите са също част от стандартното оборудване. При активиране, те създават защитна "стена", която предпазва пътниците отпред и отзад от потенциални наранявания.

КАто допълнително оборудване, автомобилът може да бъде поръчан с системи Front Assist и Асистент, следящ умората на водача (Driver Alert)

Дизайнът на RAPID SPACEBACK ще ви заплени Още...
Изключителен дизайн

Неповтoримостта на RAPID SPACEBACK се подсилва от пакета Emotion, който включва панорамен покрив и удължено стъкло на задната врата, стигащо до регистрационната табела. Пакетът включва черни странични огледала и спойлер.

 

Simply Clever решения, които ще направят ежедневието по-лесно Още...
Винаги практичен

Създаден от креативен екип, RAPID SPACEBACK съдържа множество Simply Clever решения, които са незаменими в ежедневието.

 

Някои от тях са стъргалката за лед, хитро скрита под капака на резервоара, стойка за телефон, подвижно кошче за отпадъци на панела на вратата, отделение за светлоотразителни жилетки под седалката на водача.

 

Благодарение на тях, неприятните изненади ще бъдат много по-малко, а вие можете да разчитате на тях винаги и навсякъде.

Гледайки го отвън, никога няма да предположите колко много място има вътре. Още...
Обширно вътрешно протранство и багажно отделение

Обширното пространство в интериора и багажното отделение е едно от най-големите предимства на автомобилите ŠKODA, и RAPID SPACEBACK съвсем не е изключение. Той лесно се справя с превозването на до 5 души, а с вътрешна ширина от 1,428 мм и щедро пространство за краката при задните седалки, автомобилът без проблем ще осигури комфорт и спокойстви на четирима възрастни отзад, дори когато става дума за дълги пътувания.

 

ŠKODA Connect и още много други възможности за свързаност. Още...
Бъдете в крак с времето, бъдете свързани

ŠKODA RAPID  предлага най-актуалните възможности за свързване със смартфон.

 

ŠKODA Connect ще ви осигури удобство, благодарение на възможността за мигновено свързваане с вашия автомобил. С онлайн инфоразвелекателната система, вашата навигационна система винаги ще е актуализирана, осигурявайки ви бързо и безопасно достигане до крайната дестинация.

Пакетът Care Connect ви осигурява отдалечен достъп до вашия автомобил, а неговите Прокативни услуги могат да ви свържат със сервизен партньор при нужда, или със спешна помощ, благодарение на функцията Emergency Call.

SmartLink+ осигурява елегантна връзка между автомобила и смартфона ви, чрез интерфейсите Apple CarPlay, Android Auto, Mirrorlink™ и SmartGate.

 

Повече мощност, по-малък разход на гориво и по-малко вредни емисии. Още...
С внимание към околната среда

ŠKODA RAPID SPACEBACK е оборудвана с модерни  TSI и TDI двигатели. които осигуряват по-добро представяне в комбинация с по-нисък разход на гориво и по-ниски стойности на вредни емисии.

Всички турбо двигатели (TSI и TDI) са допълнително оборудвани със съвременни технологии за намаляване разхода на гориво и вредни емисии - такава система е Start-Stop и система за възстановяване на енергията.

You can fit so many words in it.

Заявете своя тест драйв

*
*
*
*
*