НОВАТА ŠKODA RAPID

ŠKODA Connect и още много други възможности за свързаност. Още...
Останете свързани

ŠKODA RAPID предлага най-актуалните възможности за свързване със смартфон.

 

ŠKODA Connect ще ви осигури удобство, благодарение на възможността за мигновено свързваане с вашия автомобил. С онлайн инфоразвелекателната система, вашата навигационна система винаги ще е актуализирана, осигурявайки ви бързо и безопасно достигане до крайната дестинация.

Пакетът Care Connect ви осигурява отдалечен достъп до вашия автомобил, а неговите Прокативни услуги могат да ви свържат със сервизен партньор при нужда, или със спешна помощ, благодарение на функцията Emergency Call.

SmartLink+ осигурява елегантна връзка между автомобила и смартфона ви, чрез интерфейсите Apple CarPlay, Android Auto, Mirrorlink™ и SmartGate.

 

Дизайнът на RAPID ще ви заплени със своята семплост и прецизност. Още...
Изчистените линии определят новият дизайнерски език на ŠKODA

​Той пресъздава новия дизайнерски език на ŠKODA, който е фокусиран върху използването на изчистени линии, гладки повърхности и балансирани порпорции. Дизайнът на предната решетка и предните светлини допринася за това, автомобилът визуално да изглежда по-широк. Новото лого ŠKODA ясно изпъква върху хромираната рамка на решетката.

 

550 литра капацитет на багажното отделение остават непобедими в класа Още...
Несрвнимо практичен

​Без значение дали тръгвате на голяма семейна ваканция или ще си устройте ден с разточително пазаруване, RAPID е готов да се справи с всяка ситуация. Той е изключително гъвкав и ще се адаптира към всяка ваша нужда.

 

При свалени задни седалки, обемът на багажника се увеличава от стандартните 550 литра на 1, 490 литра.
 
При необходимост, можете да свалите само една или две от задните седалки, за да освободите повече пространство за багаж, но все пак да останат и места за сядане.
 

Хитро отделение за чадър и други Simply Clever решения. Още...
Simply clever – Чадър

​Едно от нашите Simply Clever решения в новата ŠKODA RAPID е чадърът, скрит под седалката на пътника отпред. Вече можете да посрещнете дъжда с усмивка!

 

 

Можете да разчитате на пълна сигурност с новия RAPID Още...
Сигурността е на първо място

Разчитайте на RAPID - той винаги ще ви защити, дори и в екстремни ситуации.

 

Стандартното оборудване включва широка гама от системи за сигурност като ESC (Electronic Stability Control) включително  ABS (Anti-lock Braking System) и шест въздушни възглавници.


Въздушните възглавници над главите са също част от стандартното оборудване. При активиране, те създават защитна "стена", която предпазва пътниците отпред и отзад от потенциални наранявания.

КАто допълнително оборудване, автомобилът може да бъде поръчан с системи Front Assist и Асистент, следящ умората на водача (Driver Alert)

Повече мощност, по-малък разход на гориво и по-малко вредни емисии Още...
С внимание към околната среда

​ŠKODA RAPID е оборудвана с модерни TSI и TDI двигатели. Характерното за тях е, че те предоставят по-добро представяне в комбинация с по-малък разход на гориво и по-малко вредни емисии.

 

Всички турбо-двигатели в RAPID (TSI и TDI) са допълнително оборудвани с технически решения за намаляване разхода на гориво и нивата на вредни емисии - като системата Start-Stop.

You can fit so many words in it.

Заявете тест драйв

*
*
*
*