Виж един необикновен автомобил

​Дай свобода на въображението си, открий дизайнера в себе си и създай свое произведение на изкуството. Ние ти даваме всичко, от което се нуждаеш за това. Във Визуализатора избери цвят на купето, който най-добре приляга на твоя стил. Използвай ColourConcept, за да направиш своя автомобил изключителен. Избери лети джанти, които изразяват твоите идеи. Завърти автомобила на 360 градуса и виж от кой ъгъл изглежда най-добре. След това седни в него, интериора те очаква, за да развихриш фантазиите си. А сега може да конфигурираш своя собствен автомобил.
Различен си? Значи, трябва да имаш съвсем различен автомобил. Още...
Различен Ние уважаваме индивидуалните потребностти и изисквания на нашите клиенти и правим всичко възможно, за да ги удовлетворим. И точно затова оставихме най-важното решение - как да изглежда автомобила ви - на вас и вашето въображение..

Новата Шкода Фабия се предлага в 15 възможни цвята на купето. Цветовата концепция се използва, за да изберете измежду различни цветови комбинации за покрива, А-колоните, страничните огледала и 16" алуминиеви джанти. Предлагат се 4 комбиниращи цвята: бял, червен, сребрист и черен.

Общо, ние предлагаме 125 цветови комбинации, включително избор измежду 4 цветови схеми за интериор. Открийте своята комбинация!

Повече за дизайна и индивидуалността
Седни и се настани удобно! Фабия предлага достатъчно пространство за вас и вашите мечти. Още...
Пространство Новата Шкода Фабия предлага много пространство за пътниците и багажа им. Купето е по-дълго и по-широко, и има повече място на височина за шофьора и пътника отпред.

Багажникът има капацитет от 330 литра и е най-големия в сегмента. И въпреки това, размерите на ШКОДА Фабия означават, че автомобила е останал компактен и удобен за ежедневния трафик.

Повече за пространството
Малките неща, които правят голямо впечатление. Още...
Simply Clever Накъдето и да погледнете, ще откриете удобни местенца за съхранение на предмети, включително практични отделения и изобретателни държачи. Джобовете от мрежи, отстрани на предните седалки, са подходящи за съхранение на дребни предмети.

Повече за идеите Simply Clever
Много нови и мощни, в същото време и икономични двигатели ще отговорят на вашите потребностти. Още...
Двигатели Фабията идва с нова генерация бензинови и дизелови двигатели, които съчетават удоволствието от шофирането с грижата за околната среда. Тези новаторски агрегати носят мощност между 44 и 81 kW, консумирайки в същото време едва от 3.4 до 4.8 литра на 100км.

Повече за двигателите
Новаторските технологии превръщат автомобила в смартфон на колела. Още...
Свързаност MirrorLink™ може да се използва за огледална работа с приложения за смарт телефони върху екрана на радио Bolero, създавайки различни нови възможностти, включително навигация и онлайн аудио услуги.

SmartGate е още една полезна иновация. Тя изобразява, запазва и проследява чрез специално приложение за смарт телефони данни от информационната система на автомобила. 

Повече за връзките
Когато стане дума за безопасност, новата ШКОДА Фабия не прави компромиси. Моделът е оборудван с технологии от висок клас. Още...
Асистенти за безопасност Моделът Фабия е с ясно изразена позиция по отношение безопасността на пътуващите и на пешеходците. Като резултат от това, на борда на автомобила ще откриете системи за безопасност, които обикновено се поставят в автомобили от по-висок клас.

Автомобилите Фабия са снабдени с подобрено електронно регулиране на диференциала XDS+, което позволява плавно и сигурно преминаване през завои.

Автоматичният Спирачен Асистент е още един ангел пазител в автомобила. Той наблюдава какво се случва пред автомобила и алармира за опасностти. Може да активира спирачките сам и по този начин да смекчи последиците от евентуален инцидент или дори да го предотврати.

Ограничителят на скоростта при Фабия е система за безопасност, която за пръв път се вгражда в модел на ШКОДА. Както подсказва името и, ограничителят на скоростта не позволява на шофьора да управлява с по-висока скорост от въведената предварително.

Повече за асистентите за безопасност
Фабия Факти
Младежки градски автомобил със свежа външност
  • Въздействащ, модерен, динамичен
  • ​​Нов, свеж интериор
  • ​По-широко и по-ниско купе, хармонични пропорции
гориво 0 l/100km
Багажник 330 l / 1150 l
CO2 0 g/km