Новата ŠKODA KODIAQ точно като в мечтите Ви

Визуализаторът ни е Simply Clever инструмент, имащ за цел да събуди дизайнерът на автомобили у Вас и да Ви помогне да опознаете новата ŠKODA KODIAQ от всички ъгли. Изберете любимия си цвят, съчетайте го с подходящи джанти и се насладете на Вашата собствена ŠKODA KODIAQ​.

ŠKODA KODIAQ заявява своето присъствие със забележителна комбинация от мощен дизайн, обширно вътрешно пространство, изключителна функционалност, най-съвременни асистиращи системи и иновационни решения за свързаност.

ŠKODA KODIAQ
Името му произлиза от породата мечки Кодиак, обитаващи остров до Аляска, а начинът на изписване е характерен за местния език там.

​​
Вкъщи сред дивото
Интелигентното задвижване на всички колела и високо окачване са покана за много офроуд приключения. Маневреността на този модел се управлява от режима Офроуд, чрез който шасито, двигателя и спирачките се адапират към неравен терен.
​​​
C-образни задни светлини
Задните LED светлини са зададени като стандарт, и са в емблематичната за ŠKODA C-форма.​
Без компромиси
Широката броня на автомобила му придава усещане за решителност и издръжливост. Когато сте офроуд, пластичните калници ще Ви бъдат изключително от полза.

​​​
Непобедим в категория Багажно отделение
С обема си от 720 до 2,065 л (при свалени задни седалки), ŠKODA KODIAQ​ предлага най-голямото багажно отделение в своя клас.
​​
Толкова много мощност
Съвременните бензинови и дизелови двигатели осигуряват на автомобила достатъчно мощност на пътя. Двигателят с обем 1.4 или 2.0 литра доставя мощност от 92 kW до 140 kW​. Можете да избирате и между 6-скоростна ръчна, или 6 или 7 скоростна автоматична скоростна кутия.


Толкова лек, колкото и голям
Още едно предимство на нашия нов SUV e ниското собствено тегло от 1,452 kg​, постигнато чрез използването на високоякостна стомана.
SUV, създадено за ежедневието. Още...
Влезте в нова територия
Навлизайки в SUV сегмента, дизайнът на ŠKODA​ остава разпознаваем, чрез разнообразието на този модел: издръжливост, динамика и елегантност.
Седем места и най-голямото багажно отделение в този клас. Още...
Обширно пространство
Седемте места и най-голямото багажно отделение в този клас са най-забележителните характеристики на обширния интериор. И без да го упоменаваме, става ясно, че има предостатъчно място отпред, както и на втория ред седалки.

ŠKODA Connect – отвъд границите на свързаността. More...
Напълно свързана ŠKODA
Свързаността на Kodiaq, чрез мобилни устройства и апликации е на изключително ниво. ŠKODA Connect е абсолютно нововъведение в свързаността на автомобилите Шкода. Цялата информация се представя на 6.5” или 8” капацитетивни дисплеи, с дизайн, повлиян от стъклото.

Изобилието от оборудване за безопасност защитава Вас, семейството Ви и всички останали. Още...
Безопасност
ŠKODA KODIAQ представя широк набор от удобства, свързани с безопасността, както и асистиращи системи, които до сега бяха запазена марка за автомобилите в по-висок клас. Вложената в производството на KODIAQ​, високоякостна стомана също допринася за Вашата и на Вашето семейство сигурност.Адаптивната система за окачване на шасито DCC е само началото... Още...
Комфорт ​Освен отличното качество на материалите и перфектното звукоизолиране, можете да се поглезите и с някои доста практични екстри като подгряване на волана и виртуален педал за отваряне на багажника. Има и още - всички бутони са интуитивно позиционирани и са на една ръка разстояние.

Вашият билет за офроуд приключения. Още...
Офроуд режим
Всеки голям SUV с право се очаква да бъде автомобил, който не се страхува от нищо. Интелигентното задвижване на всички колела и високото окачване са перфектна предпоставка за офроуд приключения. Режимът офроуд може да бъде избран само с едно натискане на бутон (опция при версията със задвижване на всички колела е комбинация с Driving Mode Select)

ŠKODA KODIAQ Movie