Новата ŠKODA KAROQ - Предстaвяне

Защото е свеж, модерен, излъчващ лекота и младежки дух. Още...
Харесва ми.

Самоувереното излъчване на KAROQ се подсилва от острите линии на фаровете за мъгла, намиращи се на височината на предната решетка и потвърждаващи характера му на автомобил за извън града. А за да подчерате и функционалността си, при най-високите нива на оборудване, той предлага LED предни светлини с LED дневни светлини и система за адаптиране на предните светлини AFS (Adaptive Frontlight System), както и LED фарове за мъгла.

Чувствам се в пълна безопасност, дори само гледайки го. А когато вляза в него, се чувствам напълно защитен. Още...
Чувствам се в безопасност.

Новата ŠKODA KAROQ внушава сигурност, която се потвърждава от множество технически решения и системи. Устойчиво купе, гениално разработени зони на деформация, седем въздушни възглавници, ABS, ECS и много други системи, които вече се приемат за даденост са част от оборудването на KAROQ.

 

Освен тях, налични са и най-съвременни асистиращи системи за защита на пешеходците, за поддържане на дистанция с автомобила отпред, за безопасно престрояване или поддържане на автомобила в правилната лента, както и асистент за паркиране и система за защита на пътниците.

В днешни дни, да бъдеш онлайн е едно от най-важните неща за всеки, включитено и за мен. Още...
Оставам свързан.

В днешният забързан свят, не бих оцелял без моя смартфон. Той е пълен не само с важна информация, но и с любимите ми забавления. Ето защо, съм много доволен, че новата ŠKODA KAROQ предлага най-актуалните начини за свързване на смартфона с автомобила.

 

ŠKODA Connect осигурява удобна и незабавна връзка с вашия автмобил. С онлайн инфоразвлекателните системи, вашата навигационна система винаги ще е актуализирана, осигурявайки ви безопасно и навременно достигане до вашата дестинация. Пакетът Care Connect ви позволява отдалечен достъп до важна информация за вашия автомобил, а Проактивните му услуги могат да подадат сигнал при нужда от помощ, като включват и услугата Спешно обаждане, една от интегралните функции на ŠKODA Connect.


SmartLink+ осигурява връзка между автомобила и смартфона ви, като е съвместим с Apple CarPlay, Android Auto, Mirrorlink™ и SmartGate интерфейси.

Има място за мен, за любимите ми хора и целия ни багаж. Добрият дизайн на седалките и материите, от които са изработени правят пътуването истинско удоволствие. А паркирането в града е лесно като детска игра. Още..
Точният размер.

Новият KAROQ комфортно ще отведе мен, любимите ми хора и целия ни багаж там, на където сме се запътили. Дизайнът на седалките и висококачествените материали, от които са изработени ще превърнат пътуването в удоволствие. Към всичко това, добавяме и компактните външни размери и получавам по-лесно шофиране в градския трафик и намиране на място за паркиране.

 

По-високата позиция на седалките ми позволява по-лесно влизане и излизане от автомобила, и разбира се, осигурява по-добра гледка към пътя. Предната и задната броня са по-високи, така паркирам безпроблемно до тротоара, без да надрасквания от бордюрите.


И заради всичко това, обожавам да карам своя KAROQ.

Харесвам го, заради хитрите Simply Clever решения, които можете да откриете навсякъде. Още...
Той е умен.

Поздравявам екипа, който стои зад създаването на KAROQ, заради това, че са успели да го нпарвят толкова практичен. Някои може и да не вярват в посланието Simply clever, но моят личен опит показва друго.

 

Можеството куки, държачи, стойки и отделения за съхранение, умно разпределени в новия KAROQ и напълно в Simply clever духа създават разликата между добрия и стрхотния автомобил. А в това отношение, KAROQ е от страхотните автомобили.

 

Когато се връщам от супермаркета, торбите с покупки не се разпиляват, защото са удобно окачени на куките в багажното отделение, а талонът ми за паркинг никога не се изгубва, защото имам специално място за него на предното стъкло, където го закрепвам с дискретен клипс - мога да ви разказвам и още, и още...


 

Задвижване 4х4, мощни бензинови и дизелови двигатели, автоматична или механична трансмисия - мога да избера това, което е най-удобно за мен и знам, че винаги ще шофирам икономично. Още...
Разчитайте на него.

KAROQ е с добро сърце. Той ще побере всичко, което трябва натоварите и ще ви отведе накъдето го насочите.

 

Можете да избирате между предно задвижване на колелетата или 4х4, между тих бензинов двигател или икономичен дизелов, между механична или автоматична скоростна кутия. Всичко, от което имате нужда е тук.

За къмпингарите с каравани, за любителите на конете и всички, които трябва да транспортират тежки ремаркета е новия дизелов двигател 2.0 TDI/110 kW, който може да тегли ремарке с тегло до 2 тона.

 

А за пестеливите са бензиновия двигател 1.0 TSI/85 kW с комбиниран разход от 5,2 литра/100 км и дизеловия 1.6 TDI/85 kW с комбиниран разход от само 4,5 л/100 км.

Вижте как се роди името KAROQ