НОВАТА ŠKODA CITIGO

Свеж, младежки дизайн

Предната част на ŠKODA CITIGO беше основно променена: с нов капак, нов дизайн на радиаторната решетка в типичния за ŠKODA стил, модифицирани брони и обновени светлини за мъгла, който определят този нов, младежки вид. Затъмнените задни светлини са налични при ниво на оборудване Амбишън. Цветовият пакет с покрив и странични огледала в бяло или черно е наличен за нива на оборудване Стайл и Амбишън. Предните светлини са оборудвани с LED дневни светлини и фарове за мъгла с функция за следене на ъгъла на завой. 

Move&Fun

Приложението Move&Fun предлга забавление и информация.То е налични за устройства с операционни системи iOS и Android. Първо, смартфонът трябва да се постави в поставката за телефон в автомобила и да се осъществи Bluetooth връзка със системата. Контактите и плейлистите, съхранени на телефона, сега вече са достъпни и през системата на автомобила. Бордовият компютър осигурява информация за разхода на гориво и други важни данни. Функцията DriveGreen на приложенито Move&Fun помага на водача да оптимизира шофирането. В допълнение, приложението разполага и с функция за навигация.

Интериор

Интериорът на ŠKODA CITIGO е младежки и спретнат: с новото си двуцветно табло за управление, мултифункционалният си кожен волан и седалки с интегрирани облегалки за глава, CITIGO допринася за истинското удоволствие от шофирането.

 

Дизайн

Новите 15-инчови лети джани и цвета Kiwi Green за купето допринасят за свежия и непринуден дизайн на автомобила.

 

Панорамен покрив

Това е не просто екстра от дизайна, но и перфекно решение за слънчевите дни. Когато е затворен, електрически регулируемият панорамен покрив осветява интериора на CITIGO; когато е отворен - допринася за усещането, че се возите в кабриолет.

 

Безопасност

Една от многото актвни системи за сигурност и висока степен на безопасност е автоматичната спирачка City Safe Drive. Опционалната система Emergency Brake пък позволява да избегнете сблъсък при шофиране в натоварения радски трафик.