Škoda Citigo Представяне

Ситигоу 5 врати Факти
citigo 5 врати
  • Неочакван комфорт при влизане и излизане от Ситигоу​​
  • Бързи и икономични бензинови двигатели
  • ​Панорамен покрив за повече светлина и пространство
гориво 0 l/100km
Багажник 251 l / 959 l
CO2 0 g/km


Това трябва да е Шкода! Повече за интериора на Ситигоу
Дизайн "Това трябва да е Шкода"- ти идва на ум още от пръв поглед. Нейният отличителен и убедителен дизайн с финна предна решетка обточена с хромирана рамка, големи прозорци и прецизно оформени фарове, правят Шкода Ситигоу горд член на семество Шкода.
Виж повече за екстериора на Шкода Ситигоу​
Компактни размери за града. Ситигоу демонстрира на какво е способен един градски автомобил. Повече за размерите на Ситигоу
Компактни размери за града Ситигоу демонстрира на какво е способен един градски автомобил - малки външни размери, в същото време изключително вътрешно пространство за четирима възрастни. Голяма маневреност, комфорт и специфично оборудване.  Ситигоу е създаден, за да се справя с ежедневието.​
Удобни места за съхранение и поставки за чаши и предмети. Повече за интериора на Ситигоу
Винаги готова да помогне ​Накъдето и да погледнете, ще откриете удобни места за съхранение на вещи, като практични ниши и поставки. Мрежестите джобове от вътрешните страни на предните врати са подходящи за съхранение на малки предмети. При версията с 3 врати, пътниците отзад могат да използват джобовете отстрани на задните врати, които в същото време имат място за съхранение на бутилки.
Системата Move & Fun е уникално преносимо устройство за информация и забавление. Научете повече за системата Move & Fun в Ситигоу
Системата Move & Fun ​Системата Move & Fun е уникална преносимо устройство за информация и забавление, което осигурява списък от възможностти - борд компютър, навигационна система, хендс фрии Bluetooth и мултимедиен плейър, всичко това в едно устройство. Move & Fun също така може да играе ролята на плейър с SD карта.  
Място за всички неща, от които имаш нужда в града. Повече за багажното пространство в Ситигоу
Малък, но просторен ​Това, което може да звучи като противоречие, всъщност описва задната част на Шкода Ситигоу. Нейният багажник предлага достатъчно място за нещата, от които имате нужда в града. При базово разпределение, багажникът има капацитет от 251литра, което е над средното за този клас автомобили. И ако все пак имате нужда от още място, може да сгънете задните седалки и да увеличите до 951литра и до 2 метра в дължина! 
Уникалната система City Safe Drive поставя нови нива за безопасно шофиране. Повече за Безопасността при Шкода Ситигоу
Асистент за безопасност ​Уникалната система City Safe Drive е голям напредък за безопасно шофиране, особено подходяща за натоварените улици в града. Има функция за аварийно спиране и сензор CV (Closing Velocity), който следи трафика пред автомобила на 10м и при скорост до 30км/ч. Ако шофьора не успее да реагира навреме, системата може да предотврати сблъсък.

Външност

Ситигоу е автомобил, който провокира сърцето и ума.
Вижте как изглежда.

Интериор

Добре организираното табло предлага практичност, на която сте свикнали с автомобилите Шкода.
Разгледайте интериора. 

Технологии

Двигателят на Ситигоу работи леко и изключително тихо.
Виж още факти.

Галерия

Разгледай снимки на новата Шкода Ситигоу в нашата галерия.
Виж галерията.