ШКОДА информира

Уважаеми дами и господа,

Наскоро сте чули в медиите, че Volkswagen Group води интензивно разследване на нередности в софтуера, използван в някои дизелови двигатели.

През юни 2016 стартирахме нашата Сервизна кампания. Нашата цел е всички версии на новият софтуер да бъдат достъпни, като ще бъдат пуснати в няколко вълни до края на годината.

Разработени са технически мерки за всички засегнати модели Шкода, които са представени на Агенцията за автомобилна сертификация в Обединеното Кралство. В момента сме в контакт с английските власти и очакваме съвсем скоро да започнем имплементирането на техническите мерки при всички останали клиенти.

За да разберете дали и Вашия автомобил е засегнат и има нужда от обновяване на софтуера, моля обадете се на безплатния регионален кол център Diesel Hotlineпосетете Вашия оторизиран партньор на ŠKODA или направете онлайн проверка в приложението ТУК.

Веднага щом софтуерната версия за Вашия автомобил е налична, ще получите покана да си запишете удобен за Вас час за прием в оторизиран партньор на ŠKODA.

Бихме искали да Ви уверим, че, доверието на нашите клиенти и обществеността е и ще остане най-важният ни актив. Ние дълбоко съжаляваме за възникването на тази ситуация.
Най-важното нещо за нашите клиенти е да знаят, че всички автомобили ŠKODA са безопасни за шофиране и експлоатация. Поемаме пълна отговорност и ще покрием всички разходи за изпълнението на необходимите техническите мерки.

Благодарим за Вашето разбиране!