25 години успешни продажби!

Българо-чешкото дружество Еуратек ООД стартира своята дейност през 1992г. Вече 25 години компанията има успешни продажби на българския пазар като традиционно е в топ пет на автомобилни фирми с най-високи продажби. 

 

От създаването на конкурса „Автомобил на годината“ в България, ŠKODA е спечелила общо 8 отличия в различни категории благодарение на неоспоримите качества на автомобилите ŠKODA. В последното издание на конкурса, SUV моделът KODIAQ убедително спечели отличието в категорията “Кросоувър на България за 2017 година”.

 

Стремежът на Еуратек ООД е да предостави на всеки клиент качествено и ефективно обслужване в модерни автосалони и сервизи. В страната е изградена мрежа от 14 търговски представителства - в София, Пловдив, Варна, Бургас, Сливен, Горна Оряховица, Добрич, Благоевград, Хасково, Русе,  Стара Загора и Плевен. Централният офис на компанията - ŠKODA Център София е открит през 2002г. и разполага с голям офис, просторен автосалон, подземен и надземен гараж, сервиз и складова база. В края на 2016 година, бе открит най-новият търговско-сервизен ŠKODA център в гр. Пловдив, който напълно отговаря на всички корпортаивни изисквания на ŠKODA AUTO за дизайн, оборудване и клиентско обслужване. Плановете за развие на фирмата продължават в посока разширяване и обновяване на търговско-сервизната мрежа в страната и повишаване капацитета на обслужване на клиенти, като този септември бе направена първа копка на най-новия обект - ŠKODA Център 2 в жк „Дружба“ в София.

 

Компанията Еуратек ООД разполага с голям брой автомобили на склад, което дава възможност бързо и гъвкаво да задоволява пазарното търсене. Изградена и функционираща е складова база за оригинални резервни части, както и гъвкава логистична система. Дружеството поддържа развитието на сервизната мрежа като осигурява непрекъснато обучение на сервизните специалисти на оторизираните дилъри, както и винаги актуална литература и информация за обслужваните автомобили и техническо съдействие. Качеството на автомобилите ŠKODA, произведени от завод с над стогодишни традиции, съчетано с добрата цена е гаранция за силното присъствие на марката в България.

 

Политика на компанията

Водени от девиза на Лаурин и Клемент - "Само най-доброто, което можем да направим е достатъчно добро за нашите клиенти", ние се стремим да предлагаме на клиентите си не само висококачествени автомобили, но и най-доброто възможно консултиране и следпродажбено обслужване. Удовлетвореността на нашите клиенти и служители, както и спазването на всички норми и закони са залегнали и в политиката и в цялостната стратегия на компанията.
 
 
 
 
 
 
 
 

Контакти

За да Ви бъде изготвена конкретна оферта, моля свържете се със специалистите по продажба в най-удобния за Вас търговски обект.


За технически запитвания и информации: https://erwin.skoda-auto.cz

За кандидати партньори:
инж.Л.Недев, l.nedev@skoda-auto.bg;
Камен Дончев, k.donchev@skoda-auto.bg

Продажба на автомобили

инж. Владимир Христов
 
тел.: 02/813 700, вътр. 123,
e-mail: v.hristov@skoda-auto.bg

Следпродажбено Обслужване

инж. Николай Навущанов

тел.: 02/813 700, вътр. 112,
e-mail: n.nawustanov@skoda-auto.bg

Администрация

инж. Людмил Недев

тел.: 02/813 700, вътр. 108,
e-mail: l.nedev@skoda-auto.bg

Маркетинг и Реклама

Светлана Дабевски


тел.: 02/813 700, вътр. 208/105
e-mail: marketing@skoda-auto.bg


Сигурност на личните данни