25 години успешни продажби!

Българо-чешкото дружество Еуратек ООД стартира своята дейност през 1992г. Вече 25 години компанията има успешни продажби на българския пазар като традиционно е в шестицата автомобилни фирми с най-високи продажби.

През 2004г. България бе на 4-то място сред европейските страни по пазарен дял на автомобили Шкода, за което компанията Еуратек ООД бе наградена от завода-производител.

Шкода Фабия е най-продавания модел в България през 2005г., както и през последните няколко години, а Новата Шкода Октавия - "Автомобил на 2005г." - е безспорен лидер в своя клас.

Стремежът на Еуратек ООД е да предостави на всеки клиент качествено и ефективно обслужване в модерни автосалони и сервизи. В страната е изградена мрежа от 13 търговски представителства, от които продажбено-сервизни са обектите в София, Пловдив, Варна, Бургас, Сливен, Горна Оряховица, Добрич, Благоевград и Хасково.

Централният офис на компанията - Шкода Център София е открит през 2002г.и разполага с голям офис, просторен автосалон, подземен и надземен гараж, сервиз и складова база.

През 2005г. бе открит най-новият и най-модерен Шкода Център в гр.Варна, проектиран и изпълнен според изискванията на “Шоурум концепт Шкода”. През 2006г. бе открит също толкова голям и модерен Шкода Център в гр.Бургас.

В следващите години продължи развитието на търговска и сервизна мрежа. В началото на 2010г. бе открит нов Шкода Център в гр.Сливен.

Компанията Еуратек ООД разполага средно с над 400 автомобила на склад, което и дава възможност бързо и гъвкаво да задоволява пазарното търсене. Изградена и функционираща е и складова база за оригинални резервни части, както и гъвкава логистична система.
 
Дружеството поддържа развитието на сервизната мрежа като осигурява непрекъснато обучение на сервизните специалисти на оторизираните дилъри, както и винаги актуална литература и информация за обслужваните автомобили и техническо съдействие.

Качеството на автомобилите Шкода, произведени от завод със стогодишни традиции, съчетано с добрата цена е гаранция за силното присъствие на марката в България.
 

Политика по качеството

От края на 2007г. Еуратек ООД е въвела и сертифицирала собствена система за управление на качеството съгласно стандарта ISO 9001:2008. От средата на 2012г. Дружеството е въвело и преминало сертификация на система за управление на околната среда съгласно ISO 14 001:2005 и система за управление на здравословни и безопасни условия на труд, съгласно стандарт OHSAS 18001:2007. По долу ще намерите политиките и сертификатите на Дружеството.

Политика по качеството
Сертификат за управление на качеството
Политика по опазване на околната среда
Политика за здравословни и безопасни условия на труд
Сертификат "Управление на околната среда" - ISO 14001
Сертификат "Управления безопасни условия на труд" - OHSAS 18001

Контакти

За да Ви бъде изготвена конкретна оферта, моля свържете се със специалистите по продажба в най-удобния за Вас търговски обект.


За технически запитвания и информации: https://erwin.skoda-auto.cz

За кандидати партньори:
инж.Л.Недев, l.nedev@skoda-auto.bg;
Камен Дончев, k.donchev@skoda-auto.bg

Продажба на автомобили

инж. Владимир Христов
 
тел.: 02/813 700, вътр. 123,
e-mail: v.hristov@skoda-auto.bg

Следпродажбено Обслужване

инж. Николай Навущанов

тел.: 02/813 700, вътр. 112,
e-mail: n.nawustanov@skoda-auto.bg

Администрация

инж. Людмил Недев

тел.: 02/813 700, вътр. 108,
e-mail: l.nedev@skoda-auto.bg

Маркетинг и Реклама

Светлана Дабевски


тел.: 02/813 700, вътр. 208/105
e-mail: marketing@skoda-auto.bg


Сигурност на личните данни